زلنسکی: مذاکرات با روسیه سخت و گاهی خصومت‌آمیز است

چهارشنبه 3 فروردين 1401
07:49
زلنسکی: مذاکرات با روسیه سخت و گاهی خصومت‌آمیز است روسیه و اوکراین می گویند هرگونه توافق در حال حاضر دور از دسترس است در همین حال رئیس‌جمهور اوکراین مذاکرات صلح با روسیه را سخت و گاهی خصومت‌آمیز عنوان کرد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه گفت مذاکرات صلح با روسیه برای پایان دادن به جنگ یک ماهه سخت و گاهی خصومت‌آمیز بود، اما افزود: «گام به گام در حال پیش‌رفت هستیم».
زلنسکی همچنین در سخنرانی ویدئویی خود در نخستین ساعات صبح چهارشنبه گفت 100000 نفر در شهر محاصره شده ماریوپل در شرایط غیرانسانی بدون غذا، آب و دارو زندگی می کنند.
اگرچه مذاکره کنندگان روسیه و اوکراین به طور مرتب با یکدیگر گفتگو کرده اند، هر دو طرف می گویند هرگونه توافق دور از دسترس است.
زلنسکی گفت: «ما به کار در سطوح مختلف ادامه می دهیم تا روسیه را تشویق کنیم به سوی صلح حرکت کند... نمایندگان اوکراین در مذاکراتی که تقریباً هر روز برگزار می شود شرکت می کنند. این بسیار دشوار است، گاهی اوقات خصومت‌آمیز. اما گام به گام به جلو می رویم.»
او همچنین نیروهای روس را به خنثی کردن تلاش‌ها برای تخلیه غیرنظامیان از شهر ماریوپل متهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا