یکی از مشاوران پوتین از سمتش استعفا کرد

چهارشنبه 3 فروردين 1401
22:16
یکی از مشاوران پوتین از سمتش استعفا کرد برخی رسانه‌های غربی مدعی شده‌اند یکی از مشاوران رئیس‌جمهور روسیه از سمتش استعفا کرده است.

العالم - برخی منابع خبری مدعی شده‌اند یکی از مشاوران «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

به نوشته وبگاه «آلترنت» «آناتولی چوبایس» یکی از مشاوران رئیس‌جمهور روسیه که وظیفه نظارت بر اجرای اصلاحات اقتصادی در روسیه پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی را به عهده داشت به دلیل آنچه «مخالفت با حمله روسیه به اوکراین» خوانده شده از سمتش کناره‌گیری کرده است. چوبیس در زمان «بوریس یلتسین» رئیس جمهور شوروی سابق نیز در دفتر ریاست جمهوری بود.

رسانه‌های غربی به نقل از برخی منابع مطلع که اشاره‌ای به هویت آنها نشده مدعی شده‌اند که چوبایس پس از استعفا خاک روسیه را ترک کرده و قصد ندارد به این کشور بازگردد.

چوبیاس در دهه نود میلادی هم سمت معاون نخست‌وزیر در سیاست‌های اقتصادی و مالی را برعهده داشت. برخی منابع خبری مدعی شده‌اند که چوبیس به ترکیه رفته است. وی در اوائل دهه نود چهره‌ای قدرتمند و معمار برنامه خصوصی‌سازی روسیه بود.

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه استعفای چوبایس را تایید کرد، اما به علت آن هیچ اشاره‌ای نکرد و تنها گفت:«اینکه او روسیه ترک کرده یا نه، موضوعی شخصی است.»

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه