ادامه اعتصاب معلمان آمریکایی در کالیفرنیا

پنج‌شنبه 4 فروردين 1401
08:38
ادامه اعتصاب معلمان آمریکایی در کالیفرنیا معلمان شهر «ساکرامنتو» در ایالت کالیفرنیا در اعتراض به وضعیت حقوق و مشکلات مربوط به حضورشان در مدارس اعتصاب کردند.

العالم - امریکا

«آسوشیتدپرس» گزارش داد، معلمان شهر ساکرامنتو در راهپیمایی اعتراض آمیز خود در روز چهارشنبه از حضور در کلاس درس خودداری کرده و در اعتصاب شرکت کردند.

این دومین منطقه آموزشی در کالیفرنیاست که معلمان آن در ماه جاری دست به اعتصاب زده اند.

آن‌ها خواستار بهبود وضعیت حقوق و حضور تعداد بیشتری از معلمان در مدارس شدند. اعتصاب معلمان در «ساکرامنتو» و «مینیاپولیس»، که وارد سومین هفته خود شده، ممکن است آخرین اعتصاب برگزار شده نباشد، زیرا مدارس همچنان با پیامد‌های همه گیری ویروس کرونا در حال مقابله هستند.

«اینگرید هاچینز» (Ingrid Hutchins) معلم اعتصاب کننده در خصوص اعتراض معلمان اعلام کرد: ما قعطاً دانش آموزان خود را دوست داریم و برای آن‌ها مبارزه می‌کنیم. ما برای همه دانش آموزان مبارزه می‌کنیم. آن‌ها مستحق آموزش با کیفیت‌تر هستند و اگر معلمان کافی برای حضور در مدارس وجود نداشته باشد، نمی‌توانیم کیفیت آموزشی لازم را فراهم کنیم.

«کاسوندرا ویلز» (Casondra Wills) راننده اتوبوس مدرسه نیز در این خصوص اعلام کرد: ما بیش از حد کار می‌کنیم و حقوق مان هم پایین است و به نظر من اگر بتوانیم افراد را در محل کارشان حفظ کرده و تعداد بیشتری را جذب و آن‌ها را با حقوق مناسب در آن موقعیت شغلی حفظ کنیم، اوضاع کاری ما کمی بهبود خواهد یافت.

در حوزه آموزشی ساکرامنتو، اتحادیه‌ها نماینده بیش از ۲۸۰۰ معلم و ۱۸۰۰ کارکنان دیگر بخش پشتیبانی در مدارس همانند رانندگان اتوبوس مدرسه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه