آمار کرونا در ایران؛ 4 فروردین 1400

پنج‌شنبه 4 فروردين 1401
15:13
آمار کرونا در ایران؛ 4 فروردین 1400 مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از شناسایی ۱۳۴۵ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور در شبانه روز گذشته خبر داد.

العالم - ایران

به گزارش وبدا, این اطلاعیه به شرح زیر است:

تا کنون ۶۳ میلیون و ۷۷۷ هزار و ۱۱۲ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۲۸۱ نفر دُز دوم و ۲۵ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۶۷۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۶ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۶۸ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳۱ هزار و ۹۱۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۳۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۶۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۴۵ هزار و ۸۷۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۹ هزار و ۸۶۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۸۴۲ هزار و ۱۰۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

یک هزار و ۷۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۸ میلیون و ۹۹۱ هزار و ۱۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند