تشدید بحران در عراق در صورت شکست دوباره پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور

سه شنبه 9 فروردين 1401
15:54
تشدید بحران در عراق در صورت شکست دوباره پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور فردا چهارشنبه دومین جلسه پارلمان عراق برای انتخاب رئیس جمهور این کشور برگزار می شود.

العالم – عراق

جلسه پارلمان عراق به منظور انتخاب رئیس جمهور این کشور که قرار بود روز شنبه برگزار شود، به علت اختلاف چارچوب هماهنگی و اتحادیه میهنی کردستان عراق با نیروهای ائتلاف نجات وطن با شکست مواجه شد.

جلسه فردا که بسیاری معتقدند آن نیز در سایه نبود توافق میان گروههای عراقی با شکست مواجه خواهد شد، جلسه ما قبل آخر خواهد بود چرا که مهلت قانونی مشخص شده توسط دادگاه عالی فدرال در این زمینه روز 6 آوریل 2022 پایان خواهد یافت.

عده ای از کارشناسان معتقدند بحران سیاسی در عراق حل نخواهد شد مگر آنکه پارلمان خود را منحل کند اما عده ای دیگر معتقدند دادگاه عالی می تواند تمام قوا را از طریق ابطال نتایج انتخابات پارلمان یا منحل کردن آن، به حل بحران و انتخاب رئیس جمهور وادار کند.

مهمترین نامزدهای ریاست جمهوری عراق برهم صالح از حزب اتحادیه میهنی کردستان و ریبر احمد از حزب دمکرات کردستان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه