فرار خفت بار نظامیان صهیونیست از جنین

پنج‌شنبه 11 فروردين 1401
13:48
فرار خفت بار نظامیان صهیونیست از جنین مسئولان جنبش های فتح، حماس و جهاد اسلامی فلسطین با محکوم کردن حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به جنین، از ناتوانی اشغالگران در مقابله با فلسطینیان خبر دادند.

العالم _ فلسطین اشغالی

عطا ابو رمیله از مسئولان جنبش فتح با اشاره به حملات صهیونیست ها به جنین گفت: آنچه در جنین رخ داد، تلاشی برای انتقام پس از عملیات قهرمانانه در بنی براک بود هرچند نظامیان صهیونیست در نتیجه مقاومت اهالی اردوگاه جنین به شکلی خفت بار از این اردوگاه فرار کردند.

وی افزود: ما یکپارچه در میدان هستیم و همه در نبرد برای سرزمین فلسطین می جنگنیم. روحیه مردم فلسطین عالی است و اشغالگران نمی توانند گزندی به مقاومت و اراده ملت ما وارد کنند.

همزمان شیخ خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم گفت: اشغالگران با این یورش دیوانه وار به جنین به دنبال بهبود وجهه خود هستند.

وی خواستار اقدام یکپارچه علیه صهیونیستها شد و افزود: برای مقابله با اشغالگران ضروری است که متحد باشیم.

حسام بدران عضو دفتر سیاسی حماس هم گفت: عملیات های شهادت طلبانه به همه ثابت کرد که اشغالگران با وجود در اختیار داشتن امکانات فراوان، حتی از حمایت خود هم عاجز و ناتوان هستند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه


بازتاب حمله موشکی ایران به ناو جنگی آمریکا


هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ