ویلیام برنز رئیس سیا کرونا گرفت

پنج‌شنبه 11 فروردين 1401
21:47
ویلیام برنز رئیس سیا کرونا گرفت منابع خبری اعلام کردند که ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شده است.

العالم - آمریکا

منابع خبری روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کردند سازمان سیا می گوید آزمایش کرونای رئیس این سازمان مثبت شده و برنز دارای علایم خفیف است.

سازمان سیا افزود: برنز همه نوبت های واکسن خود را دریافت کرده است و دز سوم را نیز تزریق کرده بود. وی از منزل به انجام وظایف خود خواهد پرداخت.

ویلیام برنز روز چهارشنبه با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا دیدار و گفتگو کرده بود اما سیا در بیانیه خود گفته است که برنز آخرین بار چهارشنبه صبح با حفظ فاصله اجتماعی و داشتن ماسک با جو بایدن رییس جمهوری امریکا دیدار کرده است.

این سازمان افزود: براساس دستورالعمل های مرکز کنترل بیماری های آمریکا، این جلسه یک دیدار نزدیک محسوب نمی شود و برنز با هدف شفافیت، اخبار ابتلای خود به ویروس کرونا را اعلام می کند.

ابتلای برنز به کرونا، پس از مثبت شدن جواب آزمایش دو فرد نزدیک دیگر به رئیس جمهوری آمریکا اتفاق می افتد.

کارین ژان پیر معاون سخنگوی کاخ سفید روز یکشنبه اعلام کرد که به کرونا مبتلا شده است. چند روز قبل نیز جن ساکی سخنگوی کاخ سفید به کرونا مبتلا و این بیماری باعث شد که وی نتواند همراه جو بایدن در سفر به لهستان و بلژیک حضور داشته باشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو