تجمع اعتراض آمیز در سلیمانیه عراق

يکشنبه 14 فروردين 1401
16:12
تجمع اعتراض آمیز در سلیمانیه عراق منابع عراقی اعلام کردند که شماری از رانندگان تاکسی در سلیمانیه عراق در اعتراض به افزایش قیمت بنزین مقابل استانداری سلیمانیه عراق تجمع کردند.

العالم _ عراق

منابع عراقی اعلام کردند که شماری از رانندگان تاکسی در سلیمانیه عراق امروز یکشنبه در اعتراض به افزایش قیمت بنزین در برابر ساختمان استانداری سلیمانیه عراق تجمع کردند.

دولت محلی قیمت بنزین را در سلیمانیه کنترل نکرده و افزایش آن مشکلاتی را برای شهروندان اقلیم کردستان عراق به وجود آورده است. قیمت یک لیتر بنزین در اقلیم کردستان عراق به بیش از هزار دینار رسیده است.

قیمت یک لیتر بنزین معمولی در سلیمانیه هزار دینار، بنزین با عدد اکتان بالاتر (بهبود یافته) ۱۱۰۰ دینار و قیمت بنزین سوپر ۱۱۷۵ دینار است.

در پی افزایش مداوم قیمت بنزین، شماری از شهروندان عراقی در سلیمانیه، رابرین و گرمیان تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند. معترضان خواستار حل مشکل افزایش قیمت سوخت و کاهش قیمت آن به ۵۰۰ دینار در هر لیتر همانند سایر استان های عراق شدند و تاکید کردند که تظاهراتشان تا تحقق خواسته شان ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست


مسئول یمنی: یمن آماده پشتیبانی از ایران است


هشدار وزارت اطلاعات به ستون پنجم دشمن در ایران: با شدت برخورد خواهیم کرد


پزشکیان: دشمنان خواب تسلیم ایران را به گور خواهند برد


رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند


هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی