عضو جنبش انصارالله: آزادی یمن نزدیک است

دوشنبه 15 فروردين 1401
13:31
عضو جنبش انصارالله: آزادی یمن نزدیک است عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله تاکید کرد که تنها راه‌حل بحران یمن، وحدت طرف‌های یمنی در مقابل تهاجم دشمنان خارجی است.

العالم - یمن

بنابر گزارش رسانه های عربی، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله امروز (دوشنبه) تاکید کرد که آزادی یمن نزدیک است و این آزادی حتماً تحقق خواهد یافت.

البخیتی با اعلام آمادگی کشورش برای صلحِ تضمین‌کننده کرامت و سلامت مردم یمن، گفت: «وحدت ملی در مقابل تهاجم خارجی و مشارکت همه‌ طرف‌ها در مسیر شرافت آزادی، به تنها گزینه حل‌وفصل سیاسی تبدیل شده است».

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، با اشاره به اینکه دشمن هیچ‌گاه اجازه نمی‌دهد که طرف‌های یمنی به دور از دخالت و تاثیرات خارجی با یکدیگر گفت‌وگو کنند، افزود: «دست ما حتی به سوی کسانی که در دعوت دشمن به تجاوز نقش داشتند نیز دراز است؛ و این به منظور متحدکردن صفوف ملی برای تکمیل روند آزادی است».

وی در این زمینه خاطرنشان کرد: «هر طرف سیاسیِ درگیر که خواستار مداخله نظامی خارجی در کشورمان باشد، اعتبار این تصمیمش ابتدا برای اشغالگران از بین می‌رود و در گام بعدی، حضور خود را در روند آزادی یمن از دست خواهد داد».

البخیتی افزود: «هیچ انتخابی جز بازگشت به صفوف وحدت ملی برای حزب اصلاح و جماعت اخوان المسلمین باقی نمانده است؛ این تنها راه حفاظت از وجودشان در آینده است».

به گزارش فارس، «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل سه روز پیش از طرحش مبنی بر ایجاد آتش‌بس دوماهه در یمن و توقف تمام عملیات‌های نظامی و موافقت تمام طرف‌های درگیر با این طرح خبر داد.

این در حالی است که رسانه‌های یمنی به نقل از منابع نظامی در صنعا اعلام کردند که نیروهای ائتلاف سعودی طی ۲۴ ساعت گذشته و در نقض آتش‌بس دوماهه، مرتکب ۱۵۹ جنایت جدید در یمن شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک


گزارش العالم از حمله پهپادهای خارجی به نیل آبی سودان+ فیلم