لاوروف: روسیه آماده مذاکرات صادقانه با اوکراین است

چهارشنبه 17 فروردين 1401
10:06
لاوروف: روسیه آماده مذاکرات صادقانه با اوکراین است وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد کشورش آماده انجام مذاکراتی صادقانه با اوکراین است.

العالم - اروپا

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفته مسکو آماده همکاری صادقانه و مستمر در میز مذاکرات با اوکراین است.

وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با تلویزیون «روسیه‌۲۴» تصریح کرد: «تأکید ما این است که جامعه بین‌الملل باید حقیقت را بداند. جامعه بین‌الملل باید بداند که طرف روس آماده همکاری صادقانه و مستمر در میز مذاکرات است.»

لاوروف با وجود این تصریح کرد: «اما اگر هیأت اوکراین بگوید که لازم است گام‌های بیشتری از سوی روسیه برداشته شود، یا اگر مثل همین الان از گفت‌وگو بر سر نازی‌ زدایی و غیرنظامی‌کردن [اوکراین] خودداری کند... فکر نمی‌کنیم که روند مذاکرات پیشرفت بیشتری داشته باشد.»

تا کنون چند دور مذاکره میان هیأت‌های روسیه و اوکراین برگزار شده است. اولین گفت‌وگو میان نمایندگان دولت دو طرف نهم اسفندماه (۲۸ فوریه) در منطقه «گومل» در بلاروس برگزار شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لازم نیست منتظر هالووین بمانید؛ گاهی کافی است صفحه اقتصاد را باز کنید!


مشاورعالی فرمانده کل سپاه در گفت‌وگو با العالم از آمادگی برای افزایش برد تسلیحاتی ایران خبرداد


بیانیه سپاه پاسداران: طوفان‌الاقصی آغازگر پایان صهیونیسم و افول قطعی رژیم اشغالگر است


هشدار نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل: نباید ایران را به سمت «پاسخ روز قیامت» هل داد


بانک جهانی: جنگ علیه ایران گریبان اقتصاد خاورمیانه را گرفت


پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری


ارتش یمن مواضع مستحکم ائتلاف سعودی را درهم می‌کوبد و تعز را در محاصره قرار می‌دهد+فیلم


پژوهشگر عرب: «طوفان الاقصی» مسئله فلسطین را در کانون توجه جهانی قرار داد+فیلم


شهادت تمام اعضای خانواده یمنی در حمله سعودیها


شیخ نعیم قاسم از راه‌اندازی مؤسسه حفظ آثار شهید نصرالله خبر داد