آیا تبرئه "عمر البشیر" واقعیت دارد؟

جمعه 19 فروردين 1401
15:35
آیا تبرئه برخی صفحات در شبکه های اجتماعی پست هایی را منتشر کردند مبنی بر اینکه دادگاه سودان "عمر البشیر" رئیس جمهور سابق را تبرئه و دستور آزادی او را صادر کرده است.

العالم - آفریقا

در فضای مجازی همراه با تصاویر عمر البشیر مطالبی منتشر شده که خبر از آزادی وی دارد.

در برخی از این صفحات آمده است: « "البشیر" بیرون از زندان است. دادگاه سودان، عمر البشیر را از تمامی اتهامات وارده مبرّی و او را بی گناه می داند و دستور آزادی فوری او را صادر می کند.»

اما تیم بررسی اطلاعات در خبرگزاری فرانسه به این نتیجه رسیدند که این ادعا، نادرست است. البشیر همچنان در سودان محاکمه می شود و به صورت هفتگی در دادگاه حاضر می شود.

همچنین تحقیقاتی علیه وی به دلیل "جنایت های مرتکب شده در منطقه دارفور از سال 2003" آغاز شد. علاوه بر این، بیش از یک دهه است که او تحت تعقیب دادگاه کیفری بین المللی نیز است.

البشیر همچنین به علت پرونده کودتای نظامی که منجر به حکومت او بر سودان در سال 1989 شد، محاکمه می شود.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز