عملیات های چریکی مقاومت، رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورد

شنبه 20 فروردين 1401
16:14
یک کارشناس امور راهبردی گفت: عملیات های چریکی که از دو هفته پیش برای بی ثبات کردن پایه های رژيم صهيونيستي ادامه دارد، از نقاط مختلف آغاز شده و به تل آویو ختم شده است.

العالم - فلسطین

هادی محمدی در گفت وگو با شبکه خبری العالم افزود: به رغم شهادت مجری عملیات شهادت طلبانه تل آویو، تأثیر معنوی آن بر نسل های جدید مردم فلسطین باقی مانده و مقاومت را به سطح جدیدی ارتقا داده است.

وی تاکید کرد: مقاومت مانند ارتشی سازمان یافته ابزارهای خود را دارد که می تواند با استفاده از توانمندی های خود با نیروهای اشغالگر مقابله کند.

محمدی بر آغاز نوع جدیدی از مقاومت برای ضربه زدن به رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کرد که هیچ طرفی حتی نهادهای اطلاعاتی انتظارش را نداشتند.

هادی افقهی کارشناس مسائل فلسطین نیز در گفت وگو با العالم گفت که نوعی خیزش و تجدید قوای نیروهای فلسطینی برای گشودن جبهه های مقاومت ضد اشغالگری وجود دارد.

وی افزود: گروههای فلسطینی ثابت کردند که هرگز اردوگاه جنین را در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تنها نمی گذارند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم