تلاش آمریکا و مزدورانش برای ایجاد بحران نان در الحسکه

شنبه 20 فروردين 1401
17:48
تلاش آمریکا و مزدورانش برای ایجاد بحران نان در الحسکه خبرگزاری رسمی سوریه خبر داد که شبه‌نظامیان کُرد وابسته به آمریکا، اجازه نمی‌دهند آرد در الحسکه و القامشلی توزیع شود و نانوایی ها را نیز پلمپ کرده‌اند.

العالم _ سوریه

شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» که وابسته به نیروهای آمریکایی هستند، ساکنان الحسکه واقع در شمال شرق سوریه را به شدت تحت فشار قرار داده‌اند.

مزدوران آمریکا تمامی مسیرهای منتهی به شهر الحسکه را بسته اند و اجازه نمی‌دهند حتی آرد و مواد غذایی وارد این شهر شود.

این عناصر در ورودی های الحسکه مستقر شده‌اند و حتی اجازه نمی‌دهند شهروندان وارد الحسکه یا از آن خارج شوند و از ورود سوخت و مواد غذایی به داخل این شهر جلوگیری کرده‌اند تا در ماه مبارک رمضان، بحران ایجاد کنند. در نتیجه این اقدامات، نان در الحسکه به شدت کمیاب شده است.

مقامات ارشد سوریه پیش از این بارها درباره ارتباط مستقیم آمریکایی‌ها با داعش صحبت کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو