لغو روادید ایران از مبدا قطر برای ورود تماشاگران جام جهانی

سه شنبه 23 فروردين 1401
10:32
لغو روادید ایران از مبدا قطر برای ورود تماشاگران جام جهانی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تصمیم گیری نهایی در مورد لغو موقتی روادید ایران از مبدا قطر برای تسهیل ورود تماشاگران جام جهانی فوتبال در جلسه امروز ستاد خبر داد.

العالم - ایران

به گزارش خانه ملت، عزت الله ضرغامی در مورد پیشنهاد دو شهر کیش و قشم برای میزبانی از هواداران جام جهانی گفت: جام جهانی قطر فرصت مناسبی برای حضور تماشاچیان این مسابقات به مناطق آزاد ایران و بازدید از ظرفیت‌های گردشگری کشور است.

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به مزیت جزایر جنوبی کشور، افزود: جزایری همچون کیش و قشم به دلیل دارا بودن زیرساخت‌های مناسب و نزدیکی به محل برگزاری مسابقات از مزیت نسبی برخوردار است.

ضرغامی اظهار کرد: سازمان مدیریت مناطق آزاد با همکاری وزارتخانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حال برنامه ریزی مناسب برای استقبال، اسکان و گردشگری هواداران جام جهانی قطر است؛ این برنامه‌ها منوط به جزیره کیش و قشم نیست بلکه برای باقی مناطق کشور هم برنامه ریزی‌ها در نظر گرفته شده است.

عضو کابینه دولت سیزدهم یادآور شد: در مورد فرآیندهای قانونی موضوعات مربوط به لغو موقتی روادید ایران از مبدا قطر به ویژه در شهرهای مختلف در جلسات ستاد تصمیم گیری صورت می‌پذیرد، در همین راستا امروز جلسه‌ای با ریاست معاون اول رئیس جمهور و وزرای مربوطه پیرامون این موضوع برگزار می‌شود.

ضرغامی در پایان خاطر نشان کرد: آخرین جزییات در نشست امروز با محوریت ریاست معاون اول رئیس جمهور مورد بررسى قرار می‌گیرد، تمام تصمیمات این میزبانی از جمله حذف روادید ورود هواداران جام جهانی فوتبال به ایران اطلاع رسانی خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود