لوپن با تحریم‌ روسیه در زمینه انرژی مخالفت کرد

چهارشنبه 24 فروردين 1401
09:11
لوپن با تحریم‌ روسیه در زمینه انرژی مخالفت کرد نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در مصاحبه‌ای گفت که مخالف تحریم‌های اعمالی علیه روسیه در زمینه صادرات انرژی است.

العالم ـ اروپا

مارین لوپن نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای مخالفت خود با تحریم‌های اعمالی علیه روسیه در زمینه صادرات انرژی ابراز داشته و گفت که ‌فرانسه باید بهای گزافی برای این محدودیت‌ها پرداخت کند.

لوپن در ادامه این مصاحبه گفت که وی مخالف تحریم‌های روسیه در دیگر بخش‌های اقتصادی نیست.

وی که با یکی از رادیوهای فرانسه مصاحبه می‌کرد، افزود: «من اینجا هستم تا از منافع مردم فرانسه حمایت کنم. من مخالف تحریم‌های مربوط به انرژی هستم چون نمی‌خواهم مردم فرانسه با پیامدهای چنین تصمیمی مواجه شوند».

این اظهارات لوپن در حالی مطرح می‌شود که برخی با توجه به مواضع وی در قبال روسیه مدعی شده‌اند که لوپن «اسب تروجان روسیه» است.

وی در پاسخ به این اتهامات گفت: «من اسب تروجان نیستم». وی گفت که حامی تحریم‌های ضد روسی است که مربوط به بخش انرژی نباشد.

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات