«انصارالله» یمن، تجاوز اشغالگران به مسجد الاقصی را محکوم می کند

جمعه 26 فروردين 1401
23:15
«انصارالله» یمن، تجاوز اشغالگران به مسجد الاقصی را محکوم می کند دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، حملات رژیم صهیونیستی به نمازگزاران و هتک حرمت مسجد الاقصی را به شدت محکوم کرد.

العالم _ فلسطین

دفتر سیاسی انصارالله امروز جمعه در بیانیه ای مردم فلسطین را به خاطر مقاومت قهرمانانه در مقابل استکبار اسرائیل ستود.

در این بیانیه آمده است: با توجه به تحولات جاری در فلسطین اشغالی، بر ملت‌های عرب و اسلام واجب است برای حمایت از پایداری هرچه بیشتر از ملت فلسطین و استواری آنها اقدام مؤثر انجام دهند، و برای رویارویی با طغیان و سرکشی دشمن صهیونیستی، در کنار فلسطینی ها بایستند، و با عادی سازی روابط با اسرائیل، مقابله کنند.

نیروهای اشغالگر اسرائیل، امروز جمعه بمب های صوتی و گلوله های پلاستیکی را به سمت نمازگزاران در مسجد الاقصی شلیک کردند و ده ها نمازگزار را در داخل مسجد الاقصی و قبه الصخره محاصره کردند.

به گفته برخی منابع، نیروهای اشغالگر پس از پایان نماز صبح، به نمازگزاران هجوم آوردند.

تعداد زیادی از فلسطینی ها توانستند وارد مسجد شوند، و تلاش کردند در صحن های مختلف مسجد الاقصی حضور یابند تا از ورود شهرک نشینان صهیونیست جلوگیری کنند و مانع هتک حرمت به مکان مقدس مسجد الاقصی شوند.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن