افشاگر سعودی: حوادث مسجدالأقصی حاصل هماهنگی تل‌آویو با کشورهای عربی است

دوشنبه 29 فروردين 1401
13:19
افشاگر سعودی: حوادث مسجدالأقصی حاصل هماهنگی تل‌آویو با کشورهای عربی است
یک افشاگر مطرح عربستان سعودی در صفحه توئیتر خود نوشت، حوادث مسجدالأقصی با هماهنگی تل‌آویو با برخی کشورهای عربی در حال انجام است.

العالم - عربستان سعودی

«مجتهد» افشاگر و فعال فضای مجازی عربستانی از نقش برخی کشورهای عربی در حوادث اخیر مسجدالأقصی خبر داد.

وی نوشت: «به گفته برخی منابع حاشیه خلیج فارس ،سعودی، فلسطینی و اردنی، حوادث مسجدالأقصی پس از هماهنگی قبلی بین اسرائیل و چند کشور عربی از جمله اردن و مصر و حمایت‌های امارات، عربستان، تشکیلات خودگردان فلسطین و چند کشور عربی در حال رخ دادن است و آمریکا کشورهای عربی را به حمایت از موضع اسرائیل وادار کرده است».

تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجدالأقصی و فلسطینیان در ماه مبارک رمضان شدت پیدا کرده و روز گذشته نیز مسجدالأقصی صحنه یورش نظامیان صهیونیست بود.

این در حالی است که مقاومت فلسطین طی چند روز اخیر در خصوص هرگونه تشدید تنش در بیت‌المقدس به اشغالگران هشدار داده است و حتی «هارون ناصر الدین» عضو دفتر سیاسی حماس و یکی از مقامات دفتر امور بیت المقدس در خصوص تجاوز به مسجد الاقصی یا اجازه دادن به شهرک نشینان برای قربانی کردن در داخل صحن‌های آن، به رژیم صهیونیستی گفت: «حماس به میانجی‌ها اطلاع داده است که هر گونه قربانی در مسجد الاقصی، به منزله اعلان جنگ است و [عملیات] شمشیر قدس-2، بسیار شدیدتر از [شمشیر قدس] قبلی است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟