خطیب‌زاده: مقامات مسؤول افغانستان عوامل اقدام تروریستی کابل را شناسایی و مجازات کنند

سه شنبه 30 فروردين 1401
16:48
خطیب‌زاده: مقامات مسؤول افغانستان عوامل اقدام تروریستی کابل را شناسایی و مجازات کنند سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردم اقدام تروریستی امروز در کابل و با بیان این‌که کوردلان تکفیری بار دیگر جنایت کردند، از مقامات مسؤول افغانستان خواست که عوامل این اقدام تروریستی را شناسایی و مجازات کنند.

العالم - ایران

سعید خطیب‌زاده سخنگوی دستگاه دیپلماسی امروز (سه‌شنبه) ۳۰ فروردین ماه و در پی اقدام تروریستی روز جاری در مراکز آموزشی کابل پایتخت افغانستان در توئیتی نوشت: کوردلان تکفیری بار دیگر جنایت کردند و خاک افغانستان را به خون نونهالان بی‌گناه آغشته کردند. این حرامیان ضد دین، حرمت ماه رمضان را نیز نگاه نداشتند.

وی ضمن محکوم‌کردن این جنایت، از مقامات مسؤول افغانستان خواست عوامل این اقدام تروریستی را شناسایی و مجازات کنند.

گفتنی است پیش از این نیز سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در پیامی وقوع حادثه تروریستی در منطقه غرب کابل که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم مسلمان و روزه دار افغانستان گردید را محکوم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری