گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد بحرین با نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 1 ارديبهشت 1401
12:37
گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد بحرین با نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی ولی‌عهد بحرین با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلفنی گفت‌وگو و اوضاع قدس اشغالی را بررسی کرد.

العالم - بحرین - فلسطین اشغالی
«سلمان بن حمد آل خلیفه» ولی‌عهد بحرین با «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلفنی گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری بحرین (بنا) گزارش داد که ولی‌عهد بحرین و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تلفنی پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و حوادث اخیر قدس اشغالی را بررسی و بر اهمیت عدم تشدید تنش‌ها تأکید کردند.

ولی‌عهد بحرین همچنین فرا رسیدن عید پِسح یهودیان را به بنت تبریک گفت و دو طرف همکاری‌های مشترک و موضوعات دارای اهتمام مشترک به ویژه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کردند.

بنا بر این گزارش، دو طرف همچنین اهمیت تقویت تلاش‌های مربوط به حمایت از امنیت و ثبات در منطقه را بررسی و ضرورت احترام به شعائر همه ادیان و آزادی انجام آن را مورد تأکید قرار دادند.

به گزارش فارس، گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد بحرین و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی است که مسجدالأقصی طی چند روز اخیر شاهد تشدید تجاوزات نظامیان صهیونیست علیه نمازگزاران فلسطینی است و صدها فلسطینی نیز در این حملات زخمی و یا بازداشت شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان