واکنش رهبر انصارالله به هتک حرمت قرآن کریم: جنگ ایدئولوژیک به راه انداخته‌اند

پنج‌شنبه 1 ارديبهشت 1401
14:22
واکنش رهبر انصارالله به هتک حرمت قرآن کریم: جنگ ایدئولوژیک به راه انداخته‌اند رهبر انصارالله اهانت به قرآن کریم در سوئد را در چارچوب جنگ ایدئولوژیک دانست و از امت اسلام خواست در مقابل آن بایستد.

العالم - یمن اروپا
یک عنصر نژادپرست به نام «راسموس پالودن» رهبر حزب راست گرای افراطی در دانمارک جمعه گذشته اقدام به سوزاندن قرآن در یکی از محله‌ها در سوئد کرد .

این اقدام که به بهانه آزادی بیان تحت حمایت پلیس این کشور صورت گرفت، موجب واکنش‌های گسترده‌ و اعتراضات خشونت بار در سوئد شد.

در همین رابطه، «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن شامگاه چهارشنبه ضمن محکوم کردن هتک حرمت قرآن در غرب گفت، این جنایت در چارچوب یک جنگ ایدئولوژیک صورت می‌گیرد.

بر اساس گزارش «المسیره»، وی ضمن اعلام اینکه این اقدامات، امت اسلام را به شدت تحرک می‌کند، تأکید کرد: سوزاندن نسخه‌هایی از قرآن کریم نشان دهنده کینه و عداوت شدید نسبت به ما، دین و اعتقادات ما و آنچه به آن افتخار می‌کنیم، است.

عبدالملک الحوثی ادامه داد: دشمنان ما از نظر دینی و ایمانی از ما متنفرند و این تنفر و کینه را با هر وسیله‌ای در هر زمانی ابراز می‌کنند.

وی در ادامه از امت اسلام خواست که صدای اعتراض خود را بالا ببرد و در برابر این تحریک آفرینی‌ها بایستد.

به گزارش فارس، کشورهای عربی و اسلامی هم آتش زدن قرآن کریم در شهر لینکوپینگ سوئد توسط یک عنصر نژادپرست دانمارکی-سوئدی را محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم