داعش مسئولیت حمله به مزار شریف را با بیش از ۳۰ کشته و ۹۰ نفر زخمی بر عهده گرفت

جمعه 2 ارديبهشت 1401
10:56
داعش مسئولیت حمله به مزار شریف را با بیش از ۳۰ کشته و ۹۰ نفر زخمی بر عهده گرفت رسانه‌های منطقه‌ای و بین المللی خبر دادند که داعش مسئولیت حمله به مزار شریف را که بیش از ۳۰ کشته و ۹۰ زخمی بر جای گذاشت بر عهده گرفته است.

العالم - اسیا

مقامات طالبان در افغانستان تایید کردند که روز پنجشنبه ده‌ها نفر در چهار بمبگذاری در سراسر این کشور کشته شده‌اند.


رسانه‌ها اعلام کردند که ظهر پنج‌شنبه بیش از ۳۰ نمازگزار در یک مسجد شیعیان در شهر مزار شریف کشته و بیش از ۹۰ نفر دیگر زخمی شدند.

مسجد شیعیان در محله‌ای به اسم «سه دکان» در شمال روضه، در شهر مزار شریف قرار دارد. این انفجار از خونبارترین حملات بعد از روی کار آمدن گروه طالبان به قدرت است.

داعش مسوولیت این حمله و همچنین بمبگذاری دیگری در شهر قندوز را برعهده گرفت که در آن ۴ نفر کشته شدند.

همچنین انفجار بمب‌های کنار جاده‌ای در کابل و ولسوالی خوگیانی ننگرهار در شرق کشور رخ داد که دستکم ۴ نیروی طالبان را کشت و در کابل دو کودک زخمی شدند.

ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان با انتشار پیامی در شبکه های اجتماعی اعلام کرد که امارت اسلامی افغانستان انفجارها در ولایات کابل، بلخ و قندوز را به شدت محکوم و عاملان این حملات را شناسایی و مجازات می کند.

انفجار قندوز هنگام توزیع گندم رخ داد که ده‌ها غیر نظامی شهید و زخمی شده اند.
به گزارش خبرگزاری جمهور افغانستان؛ شاهدان عینی گفته اند که این انفجار حوالی ساعت ۲ بعد از ظهر پنج‌شنبه در منطقه "سر دوره" شهر قندوز هنگام توزیع گندم به مردم نیازمند رخ داده است.
سازمان ملل متحد حمله هولناک روز پنجشنبه به مسجد محمد رسول الله (ص) در شهر مزارشریف را به شدت محکوم کرد.
همچنین از سوی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا حملات روز پنجشنبه در افغانستان محکوم شد. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد ما متعهد به حمایت از تمام افغان ها از جمله اقلیت های مذهبی در این کشور برای پیروی آزاد آنها از دین خود هستیم.
روز سه شنبه نیز به مدرسه عبدالرحیم شهید کابل حمله شد. به گزارش رسانه ها، ۲۰ تا ۲۵ دانش آموز در این حمله کشته شدند. خالد زادران رئیس پلیس کابل با انتشار توییتی اعلام کرده بود که این انفجارها در مکتب عبدالرحیم در منطقه دشت پرچی که یک محله شیعه نشین محسوب می‌شود روی داده است. او در توییت خود نوشته که این انفجارها قربانیانی از برادران شیعه برجای گذاشته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم