رئیس جمهور در پیامی تاکید کرد؛

ضرورت شناسایی و برخورد با روند نگران کننده حملات تروریستی و تکفیری علیه ملت افغانستان/ آمادگی جمهوری اسلامی ایران در کمک به درمان مجروحین و همکاری در تامین امنیت ملت افغانستان

شنبه 3 ارديبهشت 1401
17:13
ضرورت شناسایی و برخورد با روند نگران کننده حملات تروریستی و تکفیری علیه ملت افغانستان/ آمادگی جمهوری اسلامی ایران در کمک به درمان مجروحین و همکاری در تامین امنیت ملت افغانستان رئیس جمهور در پیامی بر ضرورت شناسایی و برخورد با روند نگران کننده حملات تروریستی و تکفیری علیه ملت افغانستان تاکید کرد و از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به درمان مجروحان و همکاری در تامین امنیت ملت افغانستان خبر داد.

العالم _ ایران

در پی تکرار وقوع انفجارهای تروریستی جنایت بار در مدارس و مساجد مناطق مختلف افغانستان که به شهادت و مجروحیت شمار قابل توجهی از مردم این کشور انجامیده است، رئیس‌جمهور در پیامی نسبت به گسترش تهدیدها علیه ملت افغانستان و ملت‌های منطقه هشدار داد.

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ضمن محکومیت شدید انفجارهای تروریستی اخیر در افغانستان، بر ضرورت تامین امنیت همه مردم افغانستان بخصوص امنیت کامل آنها در مدارس، مساجد و مراکز مذهبی تاکید کرد.
رییس شورای عالی امنیت ملی همچنین با تاکید بر مسئولیت حاکمان افغانستان در شناسایی و مجازات تروریست‌‎های عامل حملات اخیر اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و به کارگیری همه امکانات خود برای مقابله با تهدید تروریسم تکفیری و جلوگیری از تکرار این فجایع آمادگی دارد و همچنین آماده است که در حوزه درمان به مجروحان این حملات تروریستی کمک های برادرانه خود را ارائه دهد.
تروریست‌ها در روزهای گذشته در چندین انفجار ناجوانمردانه در مدارس، مساجد و صفوف نمازگزاران روزه‌دار در استان‌های مختلف افغانستان از جمله کابل، مزارشریف و قندوز شمار زیادی از مسلمانان شیعه و سنی از جمله زنان و کودکان را به خاک و خون کشیده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم