زلنسکی: بلینکن و آستین فردا به کی‌یف می‌آیند

شنبه 3 ارديبهشت 1401
22:33
زلنسکی: بلینکن و آستین فردا به کی‌یف می‌آیند رئیس جمهور اوکراین خبر داد که وزرای خارجه و دفاع آمریکا روز یکشنبه به کی‌یف سفر خواهند کرد.

العالم - اروپا

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه در سخنانی مدعی شد که روسیه همواره به دنبال محروم کردن اوکراین از حق حاکمیت خود بوده و از همبستگی جامعه بین‌الملل با این کشور قدردانی کرد.

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد: «به مبارزه در راستای آزادی و استقلال خود ادامه خواهیم داد و توقف جنگ به جز توسط کسی که آن را آغاز کرده، ممکن نیست».

زلنسکی خبر داد که «آنتونی بلینکن» «لوید آستین» وزرای خارجه و دفاع آمریکا فردا (یکشنبه) به کی‌یف سفر خواهند کرد.

وی افزود: «تمایل خود را برای انجام گفت‌وگو نشان دادیم و طرف روس به چیزی که می‌گوید پایبند نبوده و اطلاعات غلط را ترویج می‌دهد».

رئیس جمهور اوکراین گفت: «هیچ توازنی در روابط میان روسیه و اوکراین وجود نداشته و از همان ابتدا نیز خواستار مذاکرات بوده و گام‌های متعددی برای حمایت از موضع خود برداشتیم».

زلنسکی هشدار داد در صورتی که روسیه بر اعلام جمهوری خرسون اصرار ورزد، در مذاکرات مشارکت نخواهیم کرد.

وی به اوضاع شهر بندری ماریوپل اشاره کرد و گفت که این شهر در شرایط سحتی به سر می‌برد و خواستار بازگشایی گذرگاه‌های انسانی شدیم و موضوع مبادله اسیرانمان با سربازان روس را مطرح کردیم.

رئیس جمهور اوکراین گفت: «از آمریکا بابت تمام کمک‌هایی که می‌کند قدردانی می‌کنیم و در انتظار کمک‌های بیشتر هستیم».

وی افزود: «آمریکا از ما حمایت می‌کند و امکان پیروز شدن در جنگ را فراهم می‌کند اما نیازمند تسریع در ارائه کمک‌ها هستیم».

رلنسکی گفت: «با طرف آمریکایی درباره سطح مطلوب کمک‌های نظامی صحبت خواهم کرد و در دیدار با وزرای خارجه و دفاع آمریکا در خصوص جدول زمانی ارسال محموله‌های سلاح به اوکراین بحث می‌کنم».

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد که طی هفته گذشته پیشرفت‌هایی در زمینه نوع سلاح‌هایی که از آمریکا دریافت کردیم داشتیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیشنهاد رئیس‌جمهور روی میز همسایگان؛ چراغ سبز CIS به ابتکار عمل ایران


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا خواستار برکناری وزیر جنگ شد


وزیر ارتباطات راهی قطر شد


دادخواهی قربانیان حملات تجاوزکارانه آمریکایی-اسرائیلی درتهران+ فیلم


آتش سوزی یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز


متکی: درصورت تجاوز، پایگاه های اروپایی آمریکا از حملات در امان نخواهند بود/ غافلگیری دشمنان با استفاده از سلاح جدید درجنگ آتی


عراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند/ پایان جنگ یا جهنمی از آتش


نچیروان بارزانی با هیأتی از جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد


گزارش وزیر امور خارجه به هیات دولت


وزارت کشور یمن کشتار غیرنظامیان را جنایت جنگی خواند