طالبان: تاکنون توافقی درباره مدیریت فرودگاه‌های افغانستان صورت نگرفته است

دوشنبه 5 ارديبهشت 1401
16:35
طالبان: تاکنون توافقی درباره مدیریت فرودگاه‌های افغانستان صورت نگرفته است وزارت خارجه طالبان اعلام کرد علی‌رغم مذاکرات مقامات این گروه در دوحه، اما تاکنون قراردادی بر سر مدیریت فرودگاه‌های بین‌المللی افغانستان با قطر و ترکیه امضا نشده است.

العالم - جهان اسلام

وزارت خارجه طالبان اعلام کرد که «امیرخان متقی»، وزیر خارجه دولت موقت طالبان با «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر دیدار و گفت‌وگو کرد.

براساس اعلام این وزارت، در این دیدار علاوه بر مسائل سیاسی و اقتصادی، در خصوص قرارداد فرودگاه‌های بین‌المللی افغانستان نیز تبادل نظر شده، اما تاکنون توافقی در این زمینه حاصل نشده است.

وزارت خارجه طالبان همچنین افزود که براساس برنامه تیم‌های فنی طالبان، قطر و ترکیه به صورت مشترک برای فعالیت مجدد فرودگاه‌های افغانستان همکاری می‌کنند.

این وزارتخانه درباره دلایل عدم توافق و اختلاف در این زمینه جزئیاتی ارائه نکرده است.

پیش از این منابع دیپلماتیک از ترکیه به رسانه‌ها گفته‌ بودند که ترکیه و قطر در مورد مدیریت‌ فرودگاه کابل به توافق مقدماتی رسیده‌اند.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داده بود که ترکیه و قطر درباره تأمین امنیت فرودگاه کابل به توافق مقدماتی دست یافته‌اند.

اکنون اما طالبان تاکید دارد که تاکنون توافقی در زمینه فعال سازی فرودگاه‌ها با دو کشور قطر و ترکیه نرسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد