«گروسی» به چرنوبیل می‌رود

دوشنبه 5 ارديبهشت 1401
19:53
«گروسی» به چرنوبیل می‌رود مدیر آژانس بین المللی انرژی اتمی با هدف بازدید از نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل به اوکراین می‌رود.

العالم - اروپا

«رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که با هدف بازدید از نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل به اوکراین سفر می‌کند.

گروسی در نشستی که امروز (دوشنبه) توسط آژانس برگزار شد، گفت که در رأس هیئتی از کارشناسان مرتبط با امنیت هسته‌ای، ظرف چند ساعت آینده عازم اوکراین خواهد شد.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سفر هیئتی به سرپرستی گروسی به چرنوبیل، با هدف افزایش تلاش‌ها برای جلوگیری از بروز خطر یک فاجعه هسته‌ای در پی درگیری نظامی جاری در اوکراین انجام می‌شود.

در این بیانیه آمده است که کارشناسان فردا وارد چرنوبیل خواهند شد تا تجهیزات حیاتی را منتقل کنند و ارزیابی‌های رادیولوژیکی و سایر را در این نیروگاه که اکنون به مدت پنج هفته است که تحت کنترل نیروهای روس قرار دارد، انجام دهند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند


رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما