یمن خدمه کشتی توقیف شده اماراتی آزاد کرد

سه شنبه 6 ارديبهشت 1401
00:14
 یمن خدمه کشتی توقیف شده اماراتی آزاد کرد
نیروهای یمنی خدمه کشتی اماراتی «روابی» را که ماه ژانویه گذشته به صورت غیر قانونی وارد آب‌های سرزمینی یمن شده بودند، آزاد کردند.

العالم-یمن

نیروهای وابسته به جنبش انصارالله یمن خدمه کشتی اماراتی توقیف شده موسوم به «روابی» را امروز دوشنبه آزاد کرده‌اند.

امارات ژانویه 2022 (دی ماه 1400) مدعی شده بود که انصارالله یک فروند کشتی این کشور حامل مواد داروایی و پزشکی را در دریای سرخ ربود.

ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف سعودی سوم ژانویه (۱۳ دی) اعلام کرد انصارالله یک کشتی باری را که با پرچم امارات متحده عربی در دریای سرخ تردد می‌کرده، «ربوده‌اند».

سخنگوی ائتلاف مدعی شد: این کشتی که روابی نام دارد حامل تجهیزات بیمارستانی بوده و در فاصله میان جزیره سقطری در جنوب یمن و بندر جازان عربستان مورد حمله قرار گرفته است.

اما نیروهای مسلح یمن پس از توقیف این کشتی اماراتی، فیلم‌ها و تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد این کشتی توقیف شده حامل تسلیحات و تجهیزات نظامی بوده است.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: نیروهای ما کشتی اماراتی که در حال انتقال مقادیر مختلفی از سلاح بود، زیر نظر داشتند.

وی گفت: این کشتی حامل تجهیزات نظامی مختلفی بود که قرار بود از تمام این تجهیزات نظامی علیه مردم یمن استفاده شود.

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم