سخنرانی زیاد نخاله در مراسم جشن رسانه‌ای با عنوان «منبر قدس»

سه شنبه 6 ارديبهشت 1401
17:36
سخنرانی زیاد نخاله در مراسم جشن رسانه‌ای با عنوان «منبر قدس» زیاد نخاله در مراسم جشن رسانه ای با عنوان "منبرقدس " به مناسبت روز جهانی قدس لحظاتی قبل سخنرانی کرد.

العالم - جهان اسلام


زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت: روز جهانی قدس در شرایطی فرا رسیده که مردم فلسطین در اوج مبارزه و مقاومت برای دفاع از قدس در برابر ستم صهیونیست ها و مراسم جعلی قربانی آنها هستند.


وی افزود: ملت ما برای شکستن اشغالگری صهیونیست ها صف آرایی می کنند و اعلام می نمایند که قدس متعلق به ما است.


دبیرکل جنبش جهاد اسلامی خاطرنشان کرد: ملت فلسطین دارای اراده ای قوی است و ثابت کرده که قدس را رها نمی کند.


نخاله گفت : رزمندگان ما در شهرها و روستاهای سراسر فلسطین حضور دارند و قدس سر تعظیم فرود نخواهد آورد و تسلیم مهاجمان، قاتلان و تفاله های تاریخ نخواهد شد.

وی افزود: ما هرگز عقب نشینی نمی کنیم و سازش نخواهیم کرد تا زمانی که پیروز شویم. ایران نیز با تمام توان و تعهد خود به آزادی فلسطین می ایستد و نیروهای مقاومت و خانواده های شهدا را در آغوش خود می کشد.

زیاد نخاله گفت: روز قدس را امام خمینی (ره) روزی برای یاری قدس پایه گذاری کرد و حاج قاسم شهید راه آن بود و به شهادت رسید تا به نمادی برای همگان تبدیل گردد.

وی افزود: برخی به دعوت به آرامش بسنده کردند درحالیکه برخی نیز با بی توجهی به قدس سکوت کرده و برخی دیگر، عید صهیونیست ها را به آنها تبریک گفتند.

نخاله گفت : درود بر مردم ثابت قدم فلسطین و کسانی که در کنار آنها می ایستند.

در حال تکمیل ...

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟