پوتین: مشکل اوکراین پس‌از کودتای ۲۰۱۴ بوجود آمد

چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401
00:20
پوتین: مشکل اوکراین پس‌از کودتای ۲۰۱۴ بوجود آمد رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل در مسکو، ابراز امیدواری کرد که از طریق ابزارهای دیپلماتیک با اوکراین به توافق برسد.

العالم-اروپا

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه سه‌شنبه شب در دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که روسیه بتواند با وجود «ادامه عملیات نظامی»، از راه‌های دیپلماتیک با اوکراین به توافق برسد.

پوتین با تأکید بر لزوم ادامه مذاکرات استانبول، خاطرنشان کرد که مذاکرات بین هیأت‌های روسیه و اوکراین در استانبول به «یک پیشرفت جدی» دست یافته است.

رئیس جمهور روسیه خطاب به گوترش گفت: می‌دانم که شما چقدر نگران عملیات نظامی ما هستید، اما مشکل اوکراین پس از کودتای ۲۰۱۴ علیه دولت کی‌یف به وجود آمد.

وی افزود: منشور سازمان ملل اساس روابط بین‌الملل است، نه قوانین و اسنادی که توسط برخی برای تامین منافع آنها نوشته شده است.

پوتین وضعیت ماریوپل را دشوار و تراژیک توصیف و اعلام کرد که بیش از ۱۳۰۰ سرباز اوکراینی در ماریوپل تسلیم شدند.

دبیرکل سازمان ملل هم گفت: ما نگرانی خود را در مورد نقض حقوق بشر ابراز می‌کنیم و تحقیقات در این زمینه لازم است، اما اکنون نیاز فوری به باز کردن کریدورهای بشردوستانه با حمایت همه طرف‌های درگیر وجود دارد.

گوترش در ادامه خواستار تشریک مساعی سازمان ملل، صلیب سرخ، روسیه و اوکراین برای تخلیه غیرنظامیان از نیروگاه آزوفستال شد و تصریح کرد: ما آماده‌ایم از همه ظرفیت‌های خود استفاده کنیم و با طرف‌های روسی و اوکراینی همکاری کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا