موافقت پارلمان آلمان با تحویل تسلیحات سنگین به اوکراین

پنج‌شنبه 8 ارديبهشت 1401
15:45
موافقت پارلمان آلمان با تحویل تسلیحات سنگین به اوکراین به دنبال اعلام وزیر دفاع آلمان برای آمادگی کشورش در ارسال سامانه‌های ضد هوایی به اوکراین، پارلمان این کشور با تحویل سلاح‌های سنگین به اوکراین موافقت کرد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسکای نیوز عربی، پارلمان آلمان روز پنجشنبه با تحویل تسلیحات سنگین به اوکراین موافقت کرد.
پیشتر، وزیر دفاع این کشور از آمادگی برلین برای ارسال سیستم‌های ضدهوایی به اوکراین خبر داده بود.
کریستینه لامبرشت وزیر دفاع آلمان گفته است که این کشور سلاح‌های سنگین به اوکراین ارسال می‌کند. به نوشته سایت اشپیگل آنلاین، او در جریان کنفرانسی که سه شنبه گذشته به دعوت وزیر دفاع آمریکا برگزار شده بود، آمادگی کشورش برای ارسال تانک‌های گپارد (Gepard) به اوکراین را اعلام کرده بود.
تانک‌های گپارد مجهز به سیستم‌های ضدهوایی هستند و در عین حال می‌توانند به اهداف روی زمین نیز حمله کنند. شرکت کراوس مافای وگمن آلمان (Krauss-Maffei Wegmann) که تولیدکننده این تانک‌ها است در حال حاضر شماری از آنها را که پیش‌تر در خدمت ارتش آلمان بوده‌اند در انبارهای خود دارد. این تانک‌ها قرار است پس از بازرسی‌های تکنیکی به اوکراین ارسال شوند.

به گزارش ایرنا، ماه گذشته دولت آلمان گفته بود که همچنان از فروش و ارسال سلاح‌های سنگین به اوکراین خودداری می‌کند چرا که از سوی احزاب مخالف برای حمایت از اوکراین تحت فشار است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی