درخواست نهادهای تونسی برای قرار دادن رژیم صهیونیستی در لیست سیاه

پنج‌شنبه 8 ارديبهشت 1401
22:19
درخواست نهادهای تونسی برای قرار دادن رژیم صهیونیستی در لیست سیاه نهادهای تونسی خواستار قرار دادن رژیم صهیونیستی در لیست سیاه شدند.

العالم - فلسطین

بیش از 40 نهاد، موسسه و اتحادیه تونسی از جامعه بین‌الملل درخواست کردند رژیم صهیونیستی را در انزوا قرار دهد و آن را خارج از قوانین بین‌الملل و در لیست سیاه گروه‌ها و کشورهایی قرار دهد که مبانی اساسی سازمان ملل، قوانین بین‌الملل و حقوق بشر را نقض می‌کنند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این نهادها در بیانیه‌ای از اتحادیه اروپا، کمیساریای حقوق بشر، یونسکو، شورای اروپا و شورای حقوق بشر در ژنو درخواست کردند برای توقف فوری تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و واداشتن این رژیم به پایبندی به قطعنامه‌های بین‌المللی به منظور ایجاد راه حلی عادلانه برای قضیه فلسطین وارد عمل شوند.
اتحادیه ملی خبرنگاران تونس، انجمن دفاع از حقوق بشر تونس و جمعیت زنان خواهان دمکراسی از جمله نهادها و موسسات امضا کننده این بیانیه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

استقرار هزاران نیروی امنیتی در دهلی‌نو/ رهبر «حزب سوسک» بازداشت شد


فراجا در شرایط جنگی با اراده الهی، محکم و استوار ایستاد


تداوم یورش اشغالگران به کرانه باختری و بازداشت‌ فلسطینیان+فیلم


حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن


سفیر ایران در ارمنستان: روابط تهران و ایروان نیازمند رایزنی‌های مستمر است


سرپرست وزارت دفاع: فرهنگ ایثار پشتوانه عزت و استقلال کشور است


قتل یک زن ژاپنی توسط نظامی آمریکایی؛ این جنایت اعتراض مردم را در پی داشت


کاریکاتور |ترامپ قاتل آزادی


کاریکاتور |ترامپ، چو تخته پاره بر موج!


دومین گروه از ورزشکاران کاروان پاراآسیایی ایران عازم ژاپن شدند