آمریکا: تهدید استفاده روسیه از سلاح هسته ای وجود ندارد

جمعه 9 ارديبهشت 1401
22:33
آمریکا: تهدید استفاده روسیه از سلاح هسته ای وجود ندارد یک مقام آمریکایی اعلام کرد که با وجود تشدید لفاظی های اخیر مسکو، خطر استفاده روسیه از سلاح هسته ای وجود ندارد.

العالم - آمریکا

این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: ما هر روز توانایی های هسته ای روسیه را بررسی می کنیم و بر اساس ارزیابی های ما تهدید استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای وجود ندارد و خطری قلمرو ناتو را تهدید نمی کند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

جنگ در اوکراین وارد سومین ماه شده است و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد