تعطیلی شبکه ماهواره ای مخالف مصری در ترکیه پس از آشتی دو کشور

شنبه 10 ارديبهشت 1401
14:20
تعطیلی شبکه ماهواره ای مخالف مصری در ترکیه پس از آشتی دو کشور شبکه ماهواره ای معارض مصری موسوم به "مکملین" – که دفتر آن در استانبول است – عصر دیروز (جمعه) از بسته شدن کامل دفتر خود در ترکیه خبر داد و گفت که با توجه به آشتی اخیر مصر و ترکیه و از سر گیری روابط دیپلماتیک بین دو کشور – که از سال 2013 متوقف شده است -  این تصمیم ناشی از تغییر و تحولاتی است که ماهیت آن بر کسی پوشیده نیست.

العالم - مصر

این شبکه ماهواره ای با صدور بیانیه ای به زبان عربی و انگلیسی در صفحه فیسبوک خود خاطرنشان کرده است که از همان ابتدای کار سعی کرده است "صدای حقیقت و تریبونی برای همه شهروندان مصری و صدای مظلومان و زندانیان باشد".

این شبکه در تشریح علت بسته شدن دفتر خود آنهم پس از درخواست دولت مصر از ترکیه برای بستن همه شبکه های اطلاع رسانی مخالف مصری در این کشور به عنوان شرط از سر گیری روابط دیپلماتیک گفت که علت اتخاذ چنین تصمیمی اوضاعی است که بر کسی پوشیده نیست.

این شبکه ضمن تشکر از رهبران و ملت ترکیه به خاطر مهمان نوازی طی سالهای گذشته، اعلام کرد که استودیوهای خود را به خارج از ترکیه منتقل خواهد کرد.

مصر و ترکیه از چند ماه پیش شروع به عادی سازی روابط دیپلماتیک خود کرده اند. این روابط از سال 2013 به تیرگی گراییده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم