در واکنش به سفر اردوغان به عربستان؛

ترکی الفیصل: ترکیه متوجه شد که دشمنی با عربستان به نفعش نیست

سه شنبه 13 ارديبهشت 1401
14:22
ترکی الفیصل: ترکیه متوجه شد که دشمنی با عربستان به نفعش نیست رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی سعودی گفت ترکیه متوجه شده است که دشمنی با عربستان به نفع این کشور نیست.

العالم - ترکیه

«ترکی الفیصل» شاهزاده سعودی و رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی این کشور گفت مقامات ترکیه متوجه شدند که دشمنی با عربستان به نفع مردم این کشور نیست.

ترکی الفیصل که با پایگاه خبری «عرب نیوز» مصاحبه می‌کرد، در ادامه گفت: امیدوارم با سفر رئیس جمهور ترکیه به عربستان که تحول مثبتی به شمار می‌رود، صفحه جدیدی در روابط بین دو کشور گشوده شده باشد.

وی تأکید کرد: به نظرم کادر رهبری در ترکیه متوجه شده است که سیاست گذشته این کشور در قبال عربستان در خدمت منافع یا اهداف هیچ کسی به ویژه مردم ترکیه نیست.

الفیصل در بخش دیگری از مصاحبه اش گفت: روابط ما با ترکیه نه تنها از نظر جغرافیایی بلکه از نظر روابط انسانی و حتی خانوادگی بین دو کشور، تاریخی است و حتی جدّ من اصالتاً ترک و از طایفه «چرکس» است.

رئیس‌جمهور ترکیه، شامگاه پنجشنبه گذشته در سفری دوروزه و در صدر هیأتی بلندپایه از مقامات این کشور وارد عربستان شد و با مقامات ارشد سعودی از جمله سلمان بن عبدالعزیز شاه و محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

سفر اردوغان به عربستان سعودی در شرایطی انجام شد که رسانه‌ها با اشاره به مختومه شدن پرونده محاکمه غیابی عاملان قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد سعودی در ترکیه، از تشدید تلاش‌های آنکارا به منظور بهبود روابط با ریاض خبر داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه