تاکید سران فرانسه و هند بر تشکیل حکومت فراگیر در افغانستان

پنج‌شنبه 15 ارديبهشت 1401
16:01
تاکید سران فرانسه و هند بر تشکیل حکومت فراگیر در افغانستان سران کشور‌های فرانسه و هند با تاکید بر حکومت فراگیر در افغانستان اعلام کردند که از افغانستان صلح‌آمیز، امن و با ثبات حمایت می‌کنند.

العالم - اروپا

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه و «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در بیانیه مشترکی از افغانستان افغانستان صلح‌آمیز، امن و با ثبات اعلام حمایت کردند.

رسانه‌های هندی گزارش دادند که در این بیانیه مشترک، سران فرانسه و هند خواستار تشکیل دولت فراگیر در افغانستان شدند. حکومتی که نماینده‌ تمام مردم باشد و به حقوق زنان، کودکان و اقلیت‌ها احترام بگذارد.

سران دو کشور همچنین تاکید کردند که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نشود و و فرانسه و هند در این زمینه با شورای امنیت سازمان ملل همکاری خواهند کرد.

این درحالی است که حدود 9 ماه از تسلط مجدد طالبان بر افغانستان می‌گذرد اما تاکنون به باور جهانیان حکومت فراگیر در این کشور تشکیل نشده است.

با این حال طالبان بارها اعلام کرد هاست که حکومت کنونی افغانستان از همه اقوام در این کشور نمایندگی می‌کند و در تشکیلات حکومتی نیز همه اقشار حضور دارند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد