افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر؛ ۱۹ کوبایی مفقود هستند

يکشنبه 18 ارديبهشت 1401
11:37
افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر؛ ۱۹ کوبایی مفقود هستند مقام‌های کوبا اعلام کردند، تلفات انفجار روز جمعه در یک هتل پایتخت این کشور به ۳۲ کشته افزایش یافت.

العالم - اروپا

با گذشت تقریبا دو روز از انفجار بزرگ در مقابل هتل «سارتوگا» در هاوانا پایتخت کوبا، وزارت بهداشت این کشور از افزایش شمار قربانیان این انفجار خبر دادند.

منابع رسانه‌ای از کوبا خبر دادند، تعداد قربانیان انفجار بزرگ در مقابل هتل سارتوگا در هاوانا به ۳۲ نفر رسیده و ۱۸ نفر مجروح شده‌اند که حال ۱۰ نفر از آنهاد وخیم گزارش شده است.

روز جمعه انفجاری بزرگ هتل «سارتوگا» در هاوانا،‌ پایتخت کوبا را لرزاند. منابع محلی در ابتدا خبر دادند که این حادثه به دلیل انفجار خودروی حامل کپسول‌های گاز در برابر این هتل روی داد و تعدادی کشته و مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت کوبا روز یکشنبه (امروز) از افزایش تعداد کشته‌های انفجار در هاوانا به ۳۲ نفر خبر داد. طبق اعلام این وزارتخانه، عملیات امداد و نجات در هتل سارتوگا همچنان ادامه دارد.

برخی منابع محلی در کوبا گزارش دادند، هنوز از سرنوشت ۱۹ نفر از افراد حاضر در صحنه انفجار هتل خبری در دست نیست. «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا روز یکشنبه اعلام کرد که انفجار روز جمعه در هاوانا، اقدامی تروریستی نبوده است.

هتل سارتوگا که در سال ۱۸۸۰ ساخته و از سال ۱۹۳۳ فعالیت داشته، طی دو سال اخیر به دلیل همه گیری ویروس کرونا تعطیل بود و قرار بود از دهم ماه می (سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) بازگشایی شود.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز