افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر؛ ۱۹ کوبایی مفقود هستند

يکشنبه 18 ارديبهشت 1401
11:37
افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر؛ ۱۹ کوبایی مفقود هستند مقام‌های کوبا اعلام کردند، تلفات انفجار روز جمعه در یک هتل پایتخت این کشور به ۳۲ کشته افزایش یافت.

العالم - اروپا

با گذشت تقریبا دو روز از انفجار بزرگ در مقابل هتل «سارتوگا» در هاوانا پایتخت کوبا، وزارت بهداشت این کشور از افزایش شمار قربانیان این انفجار خبر دادند.

منابع رسانه‌ای از کوبا خبر دادند، تعداد قربانیان انفجار بزرگ در مقابل هتل سارتوگا در هاوانا به ۳۲ نفر رسیده و ۱۸ نفر مجروح شده‌اند که حال ۱۰ نفر از آنهاد وخیم گزارش شده است.

روز جمعه انفجاری بزرگ هتل «سارتوگا» در هاوانا،‌ پایتخت کوبا را لرزاند. منابع محلی در ابتدا خبر دادند که این حادثه به دلیل انفجار خودروی حامل کپسول‌های گاز در برابر این هتل روی داد و تعدادی کشته و مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت کوبا روز یکشنبه (امروز) از افزایش تعداد کشته‌های انفجار در هاوانا به ۳۲ نفر خبر داد. طبق اعلام این وزارتخانه، عملیات امداد و نجات در هتل سارتوگا همچنان ادامه دارد.

برخی منابع محلی در کوبا گزارش دادند، هنوز از سرنوشت ۱۹ نفر از افراد حاضر در صحنه انفجار هتل خبری در دست نیست. «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا روز یکشنبه اعلام کرد که انفجار روز جمعه در هاوانا، اقدامی تروریستی نبوده است.

هتل سارتوگا که در سال ۱۸۸۰ ساخته و از سال ۱۹۳۳ فعالیت داشته، طی دو سال اخیر به دلیل همه گیری ویروس کرونا تعطیل بود و قرار بود از دهم ماه می (سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) بازگشایی شود.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏