احتمال به تعویق افتادن سفر پاپ فرانسیس به لبنان

دوشنبه 19 ارديبهشت 1401
17:51
احتمال به تعویق افتادن سفر پاپ فرانسیس به لبنان برخی منابع دیپلماتیک لبنانی از احتمال به تعویق افتادن سفر پاپ فرانسیس به این کشور خبر دادند.

العالم - لبنان

اسپوتنیک گزارش داد، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان ممکن است سفر خود به لبنان را که برای ۱۱ و ۱۲ ژوئن برنامه‌ریزی شده بود، به دلایل پزشکی به تعویق بیاندازد.

برخی منابع دیپلماتیک لبنانی از احتمال به تعویق افتادن سفر پاپ فرانسیس به این کشور در ماه آینده خبر داده‌اند.

«ماتئو برونی» مدیر دفتر مطبوعاتی پاپ فرانسیس و سخنگوی واتیکان در ماه گذشته بیانیه‌ای صادر و خاطرنشان کرد که این دیدار پاپ در حال بررسی بیشتر است.

از سوی دیگر، دفتر ریاست جمهوری لبنان اعلام کرده است که از طرف واتیکان مطلع شده که پاپ فرانسیس در ژوئن (ماه آینده) به این کشور سفر خواهد کرد.

این در حالی است که پاپ فرانسیس بارها در مورد تمایل خود برای بازید از لبنان صحبت کرده است. علاوه بر این، وی اول ماه ژوئیه سال گذشته در حضور نمایندگان جوامع مسیحی لبنان در واتیکان برای این کشور مراسم دعا برگزار کرد.

لبنان ماه‌هاست که از کمبود کالاهای اساسی، همانند سوخت، برق و دارو رنج می‌برد؛ علاوه بر این‌ها، کاهش ارزش لیره این کشور نیز قیمت ها را به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش داده است. بیروت در حال حاضر، بحران‌های اقتصادی و سیاسی بسیار سختی را پشت سر می‌گذارد.

واتیکان قبل از این نیز، سفر رهبر کاتولیک‌های جهان به اراضی اشغالی را به خاطر اوضاع ملتهب فلسطین لغو کرده بود.

دنیای اقتصاد

0% ...

آخرین اخبار

چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند