روزنامه عبری‌زبان: عملیات فلسطینیان تمامی ندارد/ دلایل شکست اسرائیل در خنثی کردن عملیات

دوشنبه 19 ارديبهشت 1401
22:02
روزنامه عبری‌زبان: عملیات فلسطینیان تمامی ندارد/ دلایل شکست اسرائیل در خنثی کردن عملیات ارزیابی‌های اسرائیلی حاکی از ادامه موج عملیات استشهادی فلسطسینیان علیه نیروهای ارتش این رژیم و شهرک‌نشینان در اراضی اشغالی فلسطین است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، روزنامه عبری‌زبان "معاریو" در گزارشی به قلم "تل لیو رام" نوشت: به رغم بازداشت مجریان عملیات "العاد" که پنجشنبه گذشته انجام و بازداشت شدن 3 شهرک‌نشین منجر شد ولی "تمام شواهد میدانی موید این امر است که موج عملیات ادامه دارد و پایان آن همچنان دور است."

این گزارش با اشاره به اینکه "تقریبا در تمام عملیات‌های اخیر تنها مطلوب، انتخاب هدف عملیات و رسیدن به آن بود"، خاطرنشان کرد به عنوان مثال در عملیات تل‌آویو، مجری عملیات از خط تماس "رها شده" در منطقه "ام الفحم" سوء‌استفاده کرده و از آنجا خودش را به سهولت به تل‌آویو رساند و پس از آن سوار اتوبوس شد و هیچ‌کس به او مشکوک نشده است.

نویسنده گزارش با اشاره به نحوه دستیابی مجریان به اهداف‌شان، افزود "برنامه‌ریزی‌های ساده طی یک ماه و نیم گذشته برای کشتن شمار زیادی اسرائیلی کافی بود و نیازی به شبکه‌های شطرنجی ندارد و فقط کافی‌ست از عملیات‌های قبلی الگو بگیرند".

نویسنده در ادامه به عوامل شکست در خنثی کردن عملیات‌های فلسطینیان اشاره کرد و نوشت: "نقاط ضعف در بیشتر موارد خود را تکرار می‌کند، نخست؛ خطاهای اطلاعاتی در شناسایی عاملان قبل از اجرای عملیات. اینکه این عاملان یاد گرفته‌اند که چگونه اشتباهات را به حداقل برسانند و در شبکه‌های اجتماعی رد پایی از خود نگذارند."

دومین نقطه ضعف، خط تماس "رها شده" است؛ طی ماه اخیر تلاش بسیاری از سوی اسرائیل در این زمینه انجام شد اما این موضوع، طی سال‌های طولانی از سوی ارتش و دولت مورد غفلت قرار گرفته و اکنون ایجاد مانعی منطقی در خط تماس زمان‌بر خواهد شد" و لذا نصب رادارها، حتی مرمت دیوار موجود، حفر کانال و استقرار نیروهای تقویت‌کننده در طول مرز به مثابه واکنشی جزئی است و چنین اقدامی از شمار مواردی که روزانه به صورت غیرقانونی وارد می‌شوند، کاسته است ولی شکاف‌های زیاد باعث شده عاملان این عملیات‌ها به سهولت وارد "اسرائیل" شوند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد