انصارالله یمن: با گفت‌وگوهای ملی به شرط عدم وجود فشارهای خارجی موافقیم

سه شنبه 20 ارديبهشت 1401
11:21
انصارالله یمن: با گفت‌وگوهای ملی به شرط عدم وجود فشارهای خارجی موافقیم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد آن‌ها ضمن مخالفت با دیکته‌های خارجی برای این کشور، از گفت‌وگوهای ملی استقبال می‌کنند.

العالم - یمن

«عبدالملک العجری» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن شب گذشته (دوشنبه) تاکید کرد که گفت‌وگوهای ملی با تمام جناح‌های سیاسی یمنی را خارج از فشارهای خارجی قبول دارند.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، العجری در پیامی توئیتری تاکید کرد که جنبش انصارالله تمام طرف‌ها و جناح‌های یمنی را به‌عنوان شریک خود در تمام روندهای سیاسی قبول دارد و از گفت‌وگو با آن‌ها به دور از فشارهای خارجی استقبال می‌کند.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن افزود: «گفت‌وگو با طرف های سیاسی یمنی را رد نمی‌کنیم؛ چرا که آنان شرکای ما در تصمیمات و روندها هستند».

العجری خاطرنشان کرد: «با این وجود، لازم است که گفت‌وگو باید در فضایی محترمانه و دور از فشارهای خارجی باشد؛ اول جنگ و محاصره‌ی تمام شود و سپس به مذاکره روی بیاوورند».

وی در پایان گفت: «این عادلانه نیست که میز گفت‌وگو را پیش رو بگذارند و سپس در پشت سر، خارجی‌ها شمشیر بکشند و محاصره‌شان را هم ادامه دهند؛ این میزِ دیکته‌کردن خواسته‌ها خواهد بود و نه میزی برای گفت‌وگو».

پیش از این رهبر جنبش انصارالله یمن و سایر سران آن تأکید کرده بودند که گفت وگوها را به شرطی با طرف‌های یمنی در داخل آغاز می‌کنند که جنگ و محاصره پایان یافته و مذاکرات ملی به دور از تاثیرات و فشارهای خارجی باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آخرین نتایج انتخابات آمریکا/ پیشتازی دموکرات ها در برابر حزب ترامپ


بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم