قدردانی حماس از پارلمان عراق برای جرم انگاری عادی سازی روابط با صهیونیستها

پنج‌شنبه 22 ارديبهشت 1401
17:49
قدردانی حماس از پارلمان عراق برای جرم انگاری عادی سازی روابط با صهیونیستها جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) جرم انگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی پارلمان عراق را ارج نهاد و خواهان اقدام مشابه سایر پارلمان های کشورهای اسلامی شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش منابع خبری عربی، جنبش حماس امروز در بیانیه ای اعلام کرد: این اقدام پارلمان عراق بیانگر تعصب ملت عراق و مواضع تاریخی آنها در حمایت از ملت فلسطین و عدالت مسئله ملی آنها است.

این جنبش همچنین "از همه مواضع مخالف با عادی سازی روابط با دشمن مشترک امت اسلامی که امنیت و ثبات این امت را تهدید می کند، استقبال کرد."

جنبش حماس همچنین از همه پارلمان های جهان اسلام خواست تا از این گام شرافتمندانه الگو برداشته و قوانین مشابهی در ممنوعیت هرگونه عادی سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی تصویب کنند.

پارلمان عراق دیروز (چهارشنبه) اولین بررسی قانون پیشنهادی ممنوعیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به پایان رساند که هدف آن جلوگیری از برقراری هر نوع رابطه با رژیم اشغالگر قدس است.

به دنبال این اقدام پارلمان عراق، یکی از دست اندرکاران واحد حقوقی پارلمان این کشور به پایگاه خبری العربی الجدید گفت: این پیش نویس قانون که توسط هیات حقوقی گروه وابسته به جریان صدر تدوین شده مشتمل بر ۱۰ ماده اصلی است و جسن العذاری رییس این گروه آن را تحویل ریاست پارلمان می دهد تا پس از دوبار بررسی طی یک ماه آینده جهت تصویب به رای گذاشته شود.

این کارشناس حقوقی پارلمان عراق گفت که براساس این قانون، عراق با رژیم صهیونیستی در وضعیت جنگ و تخاصم اعلام می شود و هراقدام افراد، موسسات، سازمانها ، جریانها، احزاب که مغایر این وضعیت بوده و به سود مادی یا معنوی رژیم صهیونیستی صورت گیرد ، به عنوان جرم خیانت به کشور تلقی می شود و برابرماده ۱۱۱ قانون مجازات مصوب ۱۹۶۹، مجازات اعدام یا زندان ابد را برای مرتکبین درپی خواهد داشت. همچنین هرگونه معامله با شرکتها یا موسسات طرف قرارداد با این رژیم یا هوادار یا مرتبط با آن نیز ممنوع بوده و مستوجب مجازات خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم