"انریکه مورا" در راه بازگشت از ایران در فرودگاه فرانکفورت بازداشت شد

جمعه 23 ارديبهشت 1401
10:22
معاون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در بازگشت از تهران در فرودگاه فرانکفورت توسط پلیس آلمان بازداشت شده است.

العالم - اروپا

انریکه مورا در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: « توسط پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت در مسیر بروکسل، که از تهران برمی گشتم، بدون هیچ توضیحی بازداشت شدم. یک مقام اتحادیه اروپا در یک ماموریت رسمی با گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی. پاسپورت و گوشی هایم را ضبط کردند.»

معاون «جوزپ بورل» سپس نوشت: اکنون به همراه دو همکارم، سفیر اتحادیه اروپا در سازمان ملل در وین و رئیس گروه ویژه ایران سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا آزاد شده‌ایم. ما را جدا از هم نگه داشتند. از ارائه هرگونه توضیح در مورد آنچه که به نظر نقض کنوانسیون وین است، خودداری کردند.

«لورا روزن» خبرنگار آمریکایی در واکنش به این توییت نوشت یکی از همکاران مورا در اتحادیه اروپا این مسئله را تایید کرده است.

بر اساس این گزارش انریکه مورا سه شنبه شب برای دیدار با مقامات وزارت خارجه کشورمان در سفری دو روزه به تهران سفر کرده بود.

مورا به عنوان هماهنگ‌ کننده مذاکرات لغو تحریم‌ها از سه‌شنبه گذشته به تهران سفر کرده بود تا اختلافات باقی‌مانده در مذاکرات وین را کاهش دهد.

او طی دو روز گذشته با معاون سیاسی وزیر خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران دیدار کرده و دیشب راهی بروکسل شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود