گزارش اختصاصی العالم از حال و هوای لبنان در آستانه انتخابات پارلمانی

شنبه 24 ارديبهشت 1401
22:31
خبرنگار العالم از بیروت گزارش داد که لبنانی‌ها تقریبا 12 ساعت با صندوق‌های رای فاصله دارند.

العالم- لبنان

"حسین عزالدین" که اخبار مربوط به انتخابات لبنان را پوشش می‌دهد، با اعلام اینکه لبنان وارد مرحله سکوت انتخاباتی شده است، خاطرنشان کرد همزمان با این سکوت انتخاباتی، مردم لبنان از طریق راهپیمایی خودرویی و در حالی‌که پرچم‌ها و تصاویر نامزدها را حمل می‌کنند، استقبال خود از انتخابات پارلمانی را که فردا برگزار خواهد شد، به نمایش گذاشته‌اند.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد وزارت کشور لبنان امور لجستیکی و اداری را به منظور آمادگی برای برگزاری انتخابات فردا تکمیل کرده است و فرمانداری‌ها نیز تدابیر لازم را در شعب اخذ رای از جمله در روستاها، شهرها و مناطق اتخاذ کرده‌اند.

خبرنگار العالم از استقرار گسترده نیروهای امنیتی خبر داد و خاطرنشان کرد که 818 نامزد انتخابات در قالب 103 فهرست برای تصدی 12 کرسی پارلمانی به رقابت می‌پردازند.

خبرنگار العالم با اعلام اینکه شعب اخذ رای برای رای‌گیری در انتخابات ساعت 7 صبح فردا (به وقت محلی) باز خواهد شد، افزود، این انتخابات در تعیین سرنوشت سیاسی و اقتصادی لبنان از اهمیت بالایی برخوردار است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت