یکی از عوامل متواری ضد انقلاب حین فرار از کشور دستگیر شد

پنج‌شنبه 29 ارديبهشت 1401
14:45
یکی از عوامل متواری ضد انقلاب حین فرار از کشور دستگیر شد نرگس منصوری یکی از عناصر وابسته به گروهک‌های ضد انقلاب هنگام فرار از کشور دستگیر شد.

العالم - ایران

خانم نرگس منصوری از عناصر ضد انقلاب که با رسانه‌هایی همچون ایران اینترنشنال همکاری داشت هنگام خروج غیر قانونی از مرزهای زمینی کشور دستگیر شد.

برپایه این خبر نرگس منصوری با سوءاستفاده از رأفت اسلامی در مدت حدود دو سال و نیم مرخصی از زندان به اقدامات مجرمانه و ضد امنیتی خود مبادرت نموده و پس از اطلاع از اجرای حکم توسط ضابطان قضایی برای بازگشت به زندان، قصد فرار از کشور داشت که توسط ماموران بازداشت شد.

قابل ذکر است ماموریت خانم منصوری تحریک افکار عمومی از طریق تهیه بیانیه‌های جعلی و انجام مصاحبه‌های تحریف شده و تحریک آمیز با هدف ایجاد آشوب و ناامنی در کشور بود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد