آمادگی مسکو برای استقبال از «اسماعیل هنیه»

جمعه 30 ارديبهشت 1401
11:49
آمادگی مسکو برای استقبال از «اسماعیل هنیه» همزمان با بالا گرفتن اختلافات میان مسکو و تل‌آویو در ارتباط با جنگ اوکراین، معاون وزیر امور خارجه روسیه خبر داد که مسکو آماده استقبال از رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس است.

العالم _ فلسطین

«میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در منطقه خاورمیانه و کشورهای آفریقایی و معاون وزیر خارجه روسیه خبر داد که اقدامات لازم برای تعیین زمان دیدار «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس از مسکو در جریان است.

برخی از رسانه‌ها اخیرا گزارش داده بودند که رئیس دفتر سیاسی حماس ماه آینده به مسکو خواهد رفت و با مقامات ارشد روسیه دیدار خواهد کرد.

بوگدانوف در حاشیه کنفرانس بین‌المللی اقتصادی «روسیه-جهان اسلام» گفت: «نمی‌توانم این را تأیید کنم. تاریخ تعیین‌شده‌ای وجود ندارد. این مسئله به صورت اولیه زمانی که موسی ابومرزوق اینجا بود، مورد بررسی قرار گرفت.»

نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه افزود: «ما آماده استقبال از هیئت فلسطینی هستیم اما هنوز زمان آن مشخص نشده است.»

این گزارش در حالی منتشر شده است که در بحبوحه تنش در روابط تل‌آویو و مسکو، اخیرا یک هیئت از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس به منظور انجام گفت‌و‌گوهایی «مهم» با مقامات روسیه عازم مسکو شد.

ریاست این هیئت را «موسی ابو مرزوق» رئیس دفتر روابط خارجی حماس برعهده داشت و دو عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین به نام‌های «فتحی حماد» و «حسام بدران» او را در این سفر همراهی کردند.

اعضای هیئت حماس با میخائیل بوگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه و فرستاده ویژه «ولادیمیر پوتین» در امور خاورمیانه دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در همین حال کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نیروهای روسیه در حمله اخیر تل‌آویو به سوریه، موشک‌های ضد هوایی پیشرفته اس-۳۰۰ به سمت جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند. کانال ۱۳ اشاره کرد که این اولین بار بود که نیروهای روسیه چنین اقدامی می‌کردند.

با این حال معاون وزیر خارجه روسیه گفت که گزارش‌ها درباره استفاده ارتش این کشور از سامانه دفاع هوایی «اس-۳۰۰» علیه جنگنده‌های اسرائیلی در سوریه نادرست است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم


پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم