اسرای «تونل آزادی» به ۵ سال حبس محکوم شدند

يکشنبه 1 خرداد 1401
15:16
اسرای «تونل آزادی» به ۵ سال حبس محکوم شدند دادگاه رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در حکمی ۵ تن از اسرای «تونل آزادی» را به ۵ سال و ۸ ماه حبس و پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

دادگاه رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه حکم خود علیه اسرای فلسطینی را که پیشتر از زندان «جلبوع» گریخته بودند، صادر کرد.

بر اساس این گزارش، ۵ نفر از ۶ فلسطینی که که موفق به فرار از زندان جلبوع شده بودند، توسط دادگاه رژیم صهیونیستی به ۵ سال و ۸ ماه زندان و نیز پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.

شهریور ماه سال گذشته بود که رسانه‌ها اعلام کردند ۶ اسیر فلسطینی با حفر تونل در سلول خود در زندان جلبوع رژیم صهیونیستی توانستند از این زندان فرار کنند.

فرار از این زندان امنیتی در محافل بین‌المللی رسوایی فراوانی را برای رژیم صهیونیستی به بار آورد، به گونه‌ای که نفتالی بنت، نخست‌وزیر این رژیم فرار این ۶ زندانی را نقصی جدی در سطوح اطلاعاتی و عملیاتی این رژیم دانست.

0% ...

آخرین اخبار

پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه