گزینه‌ جدید نخست‌وزیری در لبنان/ طارق الخطیب کیست؟

سه شنبه 3 خرداد 1401
14:28
گزینه‌ جدید نخست‌وزیری در لبنان/ طارق الخطیب کیست؟ رسانه‌های لبنانی امروز سه‌شنبه از «طارق الخطیب» به عنوان گزینه مدنظر میشل عون جهت تشکیل دولت جدید در لبنان خبر دادند.

العالم - لبنان

منابع سیاسی اعلام کردند که «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در حال بررسی گزینه‌های مدنظر خود برای ارائه مأموریت تشکیل دولت جدید است.

بر این اساس، از بین گزینه‌های مختلف هم اکنون شانس «طارق الخطیب» که در گذشته در سمت معاونت حزب جریان ملی آزاد (به ریاست میشل عون) بوده، بیشتر است.

بنابر اعلام این منبع سیاسی، میشل عون به این شخصیت سیاسی بیش از دیگران نظر دارد.

طارق الخطیب متولد سال ۱۹۵۹ میلادی و دارای مدرک وکالت از دانشگاه لبنان است. وی پیش از این به عنوان وکیل در دادگاه استیناف لبنان فعالیت می کرده است. الخطیب که زاده منطقه حصروت در لبنان است بعدها به عنوان شهردار در این منطقه نیز انتخاب شد. معاونت حزب جریان ملی آزاد از مهمترین سمت‌های سیاسی وی محسوب می‌شود.

این در حالی است که از ۱۰ روز پیش با برگزاری انتخابات در لبنان، دولت قبلی به نخست‌وزیری «نجیب میقاتی» وارد به مرحله پیشبرد امور وارد شده و دیگر از رسمیت قبلی برخوردار نیست.

نتایج انتخابات پارلمانی در لبنان که چند روز پیش اعلام شد، باعث شد علاوه بر احزاب سنتی، نمایندگان مستقل و جامعه مدنی لبنان به عنوان جریانی تازه وارد پارلمان شوند. همین مساله باعث شده هنوز سرنوشت تشکیل اکثریت پارلمان مشخص نشود.

0% ...

آخرین اخبار

جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند