گزینه‌ جدید نخست‌وزیری در لبنان/ طارق الخطیب کیست؟

سه شنبه 3 خرداد 1401
14:28
گزینه‌ جدید نخست‌وزیری در لبنان/ طارق الخطیب کیست؟ رسانه‌های لبنانی امروز سه‌شنبه از «طارق الخطیب» به عنوان گزینه مدنظر میشل عون جهت تشکیل دولت جدید در لبنان خبر دادند.

العالم - لبنان

منابع سیاسی اعلام کردند که «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در حال بررسی گزینه‌های مدنظر خود برای ارائه مأموریت تشکیل دولت جدید است.

بر این اساس، از بین گزینه‌های مختلف هم اکنون شانس «طارق الخطیب» که در گذشته در سمت معاونت حزب جریان ملی آزاد (به ریاست میشل عون) بوده، بیشتر است.

بنابر اعلام این منبع سیاسی، میشل عون به این شخصیت سیاسی بیش از دیگران نظر دارد.

طارق الخطیب متولد سال ۱۹۵۹ میلادی و دارای مدرک وکالت از دانشگاه لبنان است. وی پیش از این به عنوان وکیل در دادگاه استیناف لبنان فعالیت می کرده است. الخطیب که زاده منطقه حصروت در لبنان است بعدها به عنوان شهردار در این منطقه نیز انتخاب شد. معاونت حزب جریان ملی آزاد از مهمترین سمت‌های سیاسی وی محسوب می‌شود.

این در حالی است که از ۱۰ روز پیش با برگزاری انتخابات در لبنان، دولت قبلی به نخست‌وزیری «نجیب میقاتی» وارد به مرحله پیشبرد امور وارد شده و دیگر از رسمیت قبلی برخوردار نیست.

نتایج انتخابات پارلمانی در لبنان که چند روز پیش اعلام شد، باعث شد علاوه بر احزاب سنتی، نمایندگان مستقل و جامعه مدنی لبنان به عنوان جریانی تازه وارد پارلمان شوند. همین مساله باعث شده هنوز سرنوشت تشکیل اکثریت پارلمان مشخص نشود.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد