وزیر کشور: قربانیان حادثه متروپل آبادان به ۱۴ نفر افزایش یافت

سه شنبه 3 خرداد 1401
22:30
وزیر کشور: قربانیان حادثه متروپل آبادان به ۱۴ نفر افزایش یافت وحیدی، وزیر کشور اعلام کرد: در پی حادثه ریزش ساختمان ۱۰ طبقه آبادان ۱۴ نفر فوت و ۳۲ نفر زخمی شده اند.

العالم - ایران

وی افزود: ۲۹ نفر از زخمی‌ها بهبود پیدا کرده اند و از بیمارستان مرخص شده اند، اما ۳ نفر در بیمارستان بستری هستند.

احمد وحیدی با اشاره به وضعیت فعلی امدادرسانی و آواربرداری در محل حادثه متروپل، اظهار داشت : در وهله اول نجات دادن افراد زیر آوار مهم بود که تعداد قابل توجهی از هم‌وطنان نجات پیدا کردند اما آواربرداری همچنان ادامه دارد. از روز گذشته همه دستگاه‌ها از جمله استانداری، فرمانداری، هلال‌احمر، اورژانس، آتش‌نشانی، نیروهای انتظامی و نظامی و ظرفیت پالایشگاه آبادان فعال بوده‌اند.

وزیر کشور گفت: مشکلی وجود دارد و آن هم سازه ناپایداری است که در کنار سازه فروریخته است و این، کار را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند و باید با احتیاط کامل حرکت کرد زیرا هر لحظه ممکن است این سازه ناپایدار فرو بریزد و به این دلیل، کار حساسیت و ریسک‌پذیری بالایی دارد و باید کاملاً دقت شود.

وی ضمن درخواست از مردم آبادان برای دور ماندن از محل حادثه، اظهار کرد: از همه مردم عزیز آبادان که صبوری می‌کنند درخواست می‌کنیم در این محل حضور پیدا نکنند زیرا منطقه خطرناکی است و حضور آن‌ها کار را برای مجریان سخت می‌کند بنابراین باید خارج از منطقه باقی بمانند.

وحیدی گفت: به دلیل حساسیت موجود و سازه ناپایدار، طبیعتاً کار باید با دقت پیش برود. دقیقاً نمی‌توان گفت آواربرداری متروپل کی تمام شود اما همه تلاش بر این است که هرچه زودتر بتوانیم عزیزانی را که احتمالاً در برخی طبقات محبوس شده‌اند، پیدا کنیم.

وحیدی در پایان با اشاره به وضعیت امکانات گفت: خوشبختانه کمبودی نداریم و امکانات به اندازه کافی در منطقه وجود دارد اما با توجه به محدودیت محیطی و وجود سازه‌ها، روند کار را باید با حساسیت دنبال کرد.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو