معاون پارلمان عراق: تصویب قانون منع عادی‌سازی برای ثبات عراق ضروری است

چهارشنبه 4 خرداد 1401
01:46
معاون پارلمان عراق: تصویب قانون منع عادی‌سازی برای ثبات عراق ضروری است
نایب رئیس پارلمان عراق پس از نشست تازه کمیته حقوقی پارلمان عراق برای بررسی قانون منع عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تصویب آن را برای ثبات عراق ضروری دانست.

العالم-عراق

«حاکم الزاملی» نایب رئیس پارلمان عراق با تاکید بر اینکه قانون «منع عادی‌سازی» یک ضرورت برای ثبات کشور است، از کمیته حقوقی خواست تا تلاش خود را برای تهیه و تکمیل این قانون تسریع کند.

به گزارش موازین نیوز، دفتر الزاملی در بیانیه‌ای گفت: الزاملی روز سه شنبه ریاست نشست مشترکی با کمیته حقوقی پارلمان را بر عهده داشت که در آن حسن العذاری رئیس فراکسیون صدر و تعدادی از نمایندگان دستگاه‌های امنیتی هم حضور داشتند.

بر اساس این بیانیه، در نشست مذکور قانون پیشنهادی منع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مورد بررسی قرار گرفت و ملاحظات و مشاوره‌های امنیتی مربوط به آن هم در این نشست شنیده شد تا قبل از ارائه قانون برای رأی‌گیری در نزدیک‌ترین جلسه پارلمان، در قانون گنجانده شود.

الزملی گفت: مسئولیت شرعی و ملی و اخلاقی همه نمایندگان ایجاب می‌کند که به قانون ممنوعیت عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی رای مثبت بدهند که این اتفاق اثری است که تاریخ از اعضای این دوره پارلمان عراق ثبت خواهد کرد.

او ضمن درخواست از کمیته حقوقی پارلمان برای تسریع در تدوین قانون گفت: تداوم نشست‌های این کمیته با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های امنیتی و طرف‌های ذیربط اهمیت دارد تا یک قانون محکم و قوی به عنوان یکی از ضروریات ثبات در عراق به دست آید.

معاون اول رئیس پارلمان عراق گفت: ما در این قانون نمی‌خواهیم عراق را از محیط‌ منطقه‌ای و بین‌المللی پیرامون خود منزوی کنیم و از همین رو واژگان آن با نهایت دقت و به‌گونه‌ای تنظیم می‌شود که هدف از تدوین و تصویب این قانون محقق شود.

در دو سال اخیر، کشورهای عربی مثل امارات، مغرب و بحرین روابط سیاسی رسمی با رژیم صهیونیستی برقرار کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید