عباس و گانتس به زودی دیدار می کنند

پنج‌شنبه 5 خرداد 1401
13:44
عباس و گانتس به زودی دیدار می کنند منابع رژیم صهیونیستی امروز پنج شنبه اعلام کردند که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم اشغالگر به زودی دیدار دیدار می کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

عیساوی فریج، وزیر همکاری منطقه ای رژیم صهیونیستی در گفتگو با روزنامه "اسرائیل هیوم" خاطرنشان کرد که علاوه بر دیدار محمود عباس و بنی گانتس، یاییر لاپید، وزیر خارجه "اسرائیل" و ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان هم دیدار می کنند.

همچنین شخص فریج نیز با خالد العسیلی، وزیر اقتصاد تشکیلات خودگردان دیدار خواهند کرد.

فریج که به جنبش "میرتس" وابسته است دیدارهای یادشده بین وزرای اسرائیلی و مقامات تشکیلات خودگردان را ناشی از تمایل دو طرف به "کاهش تنش" عنوان کرد.

مقامات اشغالگر رژیم صهیونیستی چند روز قبل اعلام کردند که اجازه می‌دهند «راهپیمایی پرچم» که توسط شهرک نشینان صهیونیستی سازماندهی شده، از محله قدیمی قدس و باب العمود عبور کند.

مقامات اشغالگر رژیم صهیونیستی اعلام کردند که اجازه می‌دهند «راهپیمایی پرچم» که توسط شهرک نشینان صهیونیستی سازماندهی شده، از محله قدیمی قدس و باب العمود عبور کند.

گروه‌های مقاومت به شدت درباره برگزاری این راهپیمایی تحریک‌آمیز هشدار داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد