نشست مقدماتی همسایگان افغانستان در «دوشنبه»

جمعه 6 خرداد 1401
11:20
نشست مقدماتی همسایگان افغانستان در «دوشنبه» نشست مقدماتی گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای با موضوع افغانستان در شهر «دوشبنه» پایتخت تاجیکستان برگزار می‌شود.

العالم - اسیا

نشست اصلی دبیران، مشاوران و نمایندگان نهادهای امنیت ملی کشورهای تاجیکستان، ایران، روسیه، چین، هند، ازبکستان، قرقیزستان، ترکمنستان و قزاقستان امروز برگزار و در آن تحولات افغانستان مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

در این نشست «علی شمخانی»، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران شرکت و سخنرانی خواهد کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در حاشیه این نشست با تعدادی از همتایان خود از کشورهای شرکت‌کننده دیدار انجام داده و در خصوص وضعیت افغانستان و تهدیدات ناشی از آن برای کشورهای منطقه بحث و گفت‌وگو خواهند کرد.

تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست خواهد بود.

نشستی گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای در بیش از چهار سال پیش به ابتکار ایران راه‌اندازی و نشست اول و دوم به میزبانی تهران و نشست سوم به میزبانی دهلی نو دایر شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت